Sett och hört

Podden Dumma människor kommer ofta med intressanta infallsvinklar på vardagliga saker och det här avsnittet om vänskap var väldigt mysigt och upplysande. Kanske för att jag värderar mina kompisrelationer väldigt högt och höll med om allt? Det finns även en del två som jag hoppas lyssna på snart.

När det kommer till musik har jag lyssnat på detta album några varv – bra fredagsstämning!

Tredje säsongen av Hjälp, vi har köpt en bondgård! är i gång och det är snällt, somrigt och peppigt. När går förresten preskriptionstiden för På spåret ut? Ska inte spoila men var i alla fall lycklig över återseendet av Afrikas pärla som vi fick ta oss till förra veckan.

Jag har inte varit där på fjorton år men ändå kändes allt som ett enda just det; trafiken, rolex, flygplatsen där min vän väntade på mig. Har jag berättat om hönan jag fick förresten? Min kompis mamma reste i flera timmar i buss för att ge mig en höna som tack för att jag hälsat på dem veckan innan, men när hon var framme i huvudstaden hade mobilen laddats ur och hennes dotter var på jobbet, så hon gav hönstackarn till någon annan och åkte hem. Några dagar senare gjorde hon om proceduren och satte sig på ny buss med ny höna, den här gången gick kommunikationen bättre och fågeln gavs till mig i en svart plastpåse. Den bodde i ett förråd tills vi åt upp den.

Till sist 96 sekunder av fint och lugnt. Precis så som jag önskar att din helg blir – med eller utan hönor